keyboard_arrow_up

SYNLAB Akadémia – Európában egyedülálló sportdiagnosztikai képzés szakembereknek

A Magyar Olimpiai Bizottsággal és a Magyar Edzők Társaságával karöltve indít képzést a SYNLAB AG első körben Magyarországon azzal a céllal, hogy a labordiagnosztikát közelebb hozza a sportszakmához a sportolók sikeres felkészülése érdekében.

Szeretnél többet tudni arról, hogy milyen legális módszerekkel lehet tovább növelni sportolóid teljesítményét? Mi az a sportlabor? Hogyan alkalmazz adatalapú döntéshozatalt a versenysportban? Tudni szeretnéd, hogyan vizsgálhatóak egyes sport-élettani folyamatok és miként lehet hasznosítani ezek eredményét? Akkor a SYNLAB Akadémiát neked találták ki!

11 héten keresztül 16 különböző témát dolgozunk fel, 12 elismert magyar és nemzetközi szakember segítségével, hogy naprakész, azonnal hasznosítható tudást nyújtsunk hallgatóinknak!

MITŐL KÜLÖNLEGES A KÉPZÉS?

  • 12 nagy szakértelemmel rendelkező hazai és nemzetközi előadók oktatnak, akik mögött több évtizedes tapasztalat áll az olimpikonok felkészítésében
  • olyan mély tudásanyagra tehetsz szert, melyet azonnal bevethetsz sportolód teljesítményének növelése érdekében
  • a tananyag tartalmaz szakmai újdonságokat, melyről eddig keveset lehetett hallani
  • a gyakorlati példák nem csak a magyar gyakorlaton alapszanak, hanem betekintést nyújtanak a nemzetközi gyakorlatba is
  • megtanítunk egy új nyelven beszélni: a laborparaméterek nyelvén

A KÉPZÉS FONTOSABB ADATAI

  • a képzés 50 tanórából áll, mely során élő, jelenléti előadások, valamint online e-learning kurzusok formájában zajlik az oktatás 
  • a képzés 2022. február 23. – május 15. között tart, jelentkezni február 20-ig lehetséges 
  • a képzés díja 150.000 Ft

KIK JELENTKEZHETNEK A KÉPZÉSRE?

A képzés szakmailag magas szinten zajlik, ezért jelentős előképzettséget igényel. A képzésre jelentkezni az alábbi felsőfokú végzettségek egyikével és annak igazolásával lehet: testnevelőtanár, szakedző (BA), gyógytestnevelő, egészségfejlesztő, rekreációszervező, -irányító, sportszervező (BSc), humánkineziológus, rekreáció és életmód szakember (BA), dietetikus (BSc), táplálkozástudományi szakember (MSc), gyógytornász, fizioterapeuta, gyógyszerész, orvos képzettség, egyéb egészségügyi területen szerzett terapeuta szakirányú továbbképzés (pl. életmódtanácsadó és terapeuta). 

A részletes tanrendről és további információkról az Akadémia weboldalán tájékozódhatsz: www.synlab.hu/academy