keyboard_arrow_up

“Sport has the power to change the world. It has the power to inspire. It has the power to unite people in a way that little else does. It speaks to youth in a language they understand. Sport can create hope where once there was only despair.”

 

Nelson Mandela

arrow_downward

Rólunk

BEMUTATKOZÁS

A Tagozat az 1990-ban alakult Magyar Marketing Szövetség részeként 2014-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy összefogja a honi sportmarketing társadalmat és növelje a sportmarketing szakma megítélését, presztízsét, amely cél eléréséhez kiemelten fontos a szakma és a sport iránt szenvedélyesen érdeklődő egyének és a sportban aktívan tevékenykedő szakemberek bevonása és összefogása.

VÍZIÓ

Szeretnénk Magyarország megkerülhetetlen sportszakmai eligazodási pontja, mérvadó szakmai szervezete lenni.

MISSZÓ

Fontosnak tartjuk, hogy összefogjuk a sportmarketing társadalmat, saját és tagjaink munkája által növeljük a szakma megítélését, presztízsét.

Találkozási pontot szeretnénk jelenteni a sportolók és szponzorok számára, a sportolók pályán kívüli teljesítményét, sportolói márkáját megismertetve a cégekkel és összekapcsolni az általuk képviselt értékekkel.

A sportszponzoráció, mint marketing eszköz egyre fontosabb részét képezi a hazai marketingkommunikációnak is.A terület azonban Magyarországon még nem rendelkezik olyan hagyományokkal, mint a nyugati országokban, ezért szükséges a piaci résztvevők és a teljes piac folyamatos edukálása a témában.

Célunk a teljes sportpiac integrálása, közösség építése.

Stratégia letöltése (PDF) Alapszabály letöltése (PDF)

Az elnökség

Dudás Hunor
elnök

the path sports management, CEO
Németh Ottó
elnökségi tag

Major Balázs
elnökségi tag

Karma Production Kft., alapító
Dr. Simor Miklós
a Tagozat jogásza

Simor Ügyvédi Iroda, irodavezető ügyvéd
Csatlakozz te is!