keyboard_arrow_up

“Sport has the power to change the world. It has the power to inspire. It has the power to unite people in a way that little else does. It speaks to youth in a language they understand. Sport can create hope where once there was only despair.”

 

Nelson Mandela

arrow_downward

Rólunk

BEMUTATKOZÁS

A Tagozat az 1990-ban alakult Magyar Marketing Szövetség részeként 2014-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy összefogja a honi sportmarketing társadalmat és növelje a sportmarketing szakma megítélését, presztízsét, amely cél eléréséhez kiemelten fontos a szakma és a sport iránt szenvedélyesen érdeklődő egyének és a sportban aktívan tevékenykedő szakemberek bevonása és összefogása.

VÍZIÓ

Szeretnénk Magyarország megkerülhetetlen sportszakmai eligazodási pontja, mérvadó szakmai szervezete lenni.

MISSZÓ

Fontosnak tartjuk, hogy összefogjuk a sportmarketing társadalmat, saját és tagjaink munkája által növeljük a szakma megítélését, presztízsét.

Találkozási pontot szeretnénk jelenteni a sportolók és szponzorok számára, a sportolók pályán kívüli teljesítményét, sportolói márkáját megismertetve a cégekkel és összekapcsolni az általuk képviselt értékekkel.

A sportszponzoráció, mint marketing eszköz egyre fontosabb részét képezi a hazai marketingkommunikációnak is.A terület azonban Magyarországon még nem rendelkezik olyan hagyományokkal, mint a nyugati országokban, ezért szükséges a piaci résztvevők és a teljes piac folyamatos edukálása a témában.

Célunk a teljes sportpiac integrálása, közösség építése.

Stratégia letöltése (PDF) Alapszabály letöltése (PDF)

Az elnökség

Dudás Hunor
elnök

the path sports management - CEO
András Krisztina, Phd.
alelnök

BCE Sportgazdaságtani Kutatóközpont, Sportközgazdász mesterszak - igazgató, szakfelelős-egyetemi docens

Ablonczy Ákos
alelnök

Infinety Group, alapító tulajdonos - ügyvezető
Borsányi Gábor
alelnök

Teqball Group - társalapító
Igaz András
alelnök

a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary Kft. - ügyvezető igazgató
Csatlakozz te is!