keyboard_arrow_up

Tagság

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozatának célja a honi sportmarketing társadalom összefogása és a sportmarketing szakma megítélésének, presztízsének növelése, amely cél eléréséhez kiemelten fontos a sportmarketing szakma és tevékenységi kör összes résztvevőjének és szereplőjének bevonása.

A Tagozat és annak munkája a szakmában releváns párbeszédek és tevékenységek aktív központjaként kíván szolgálni. Ez volt az elsődleges szempont, amikor az előttünk álló ciklusra a Tagozat vezetősége megalkotta az új tagi struktúrát és megalkotta a különböző típusú tagoknak szóló értékajánlatát, hiszen a tagozat stratégiájának fő fókusza az értékteremtés, edukáció és közösségépítés.

Kiemelten fontosnak tartjuk a szakmában aktív, értékes ‘know-how’-val rendelkező cégeka tapasztalt és hatalmas tudás bízisú nemzetközi és országos szövetségek, sport klubok és felsőoktatási intézmények, a szakma és a sport iránt szenvedélyesen érdeklődő egyének és a sportban aktívan tevékenykedő szakemberek bevonását.Természetesen a szakma központjában álló sportolók tudása, tapasztalataik és igényeik mellett.

share Közösségépítés
school Edukáció
public Társadalmi felelősségvállalás
group_add Piacépítés
feedback Érdekképviselet
Jelentkezési lap letöltése

Csatlakozott tagok