keyboard_arrow_up

arrow_downward

PÁLYÁZAT BEMUTATÁSA

A Sportmarketing Awardsot azzal a szándékkal hívtuk életre, hogy egy itthon egyedülálló objektív szempontrendszer alapjánelismerjük az ország legnagyobb marketing értékkel bíró sportolóit és csapatait.

Célunk továbbá, hogy hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljunk az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok elterjedéséhez.

Az idei évtől az alábbi díjkategóriák értékelési módszertanának kialakításában szakmai partnerként együtt dolgozunk a PwC Magyarország Sporttanácsadói csapatával.

A Sportmarketing Awards az idei évben a Sport Forum Hungary 2022 konferencia keretében kerül átadásra a 11 kategóriákban.

Az összes kategória esetén egységesen a 2021-es évben megvalósult kampányokkal lehet nevezni. A pályázati anyagok leadásának határideje az összes kategória esetén egységesen: 2022. szeptember 25.

Kérjük a cégeket és egyesületeket, amennyiben terveik között szerepel pályázati anyag leadása, azt e-mailen a fotitkar@sportmarketingtagozat.hu e-mail címen jelezzék!

 

Pályázati kiírások és útmutató (PDF)

Kategóriák

Nyereményjáték szabályzat

Képek a tavalyi díjátadóról